ALPARSLAN İMAM HATİP ORTAOKULU


Vizyon: Misyonumuzu Mükemmellik Modeli çerçevesinde, tüm paydaşlarla en iyi şekilde geliştirmek ve yaşatmaktır. Bilgi çağını yakalamış, bilgi çağının gerektirdiği her türlü donanıma sahip, çevresiyle iyi bir iletişim kurmuş, toplumda söz sahibi, saygın bireyler yetiştiren kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimize bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen ve kendi öğrenmesi için çaba harcayabilen bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak, bilgi çağını yakalamış, bilimsel düşüncenin hüküm sürdüğü bir ortamda, tüm teknolojik imkanlarla, mutlu, başarılı, uyumlu, yaratıcı, girişken, sosyal becerileri gelişmiş, kişilik sahibi, sorgulayıcı, yurdunu ve ulusunu seven, insan sevgisiyle dolu bireyler olarak yaşama hazırlamaktır. Öğrencilerimizi geçmişini bilen, içinde bulunduğu dönemi tanıyan, geleceği her yönüyle yakalayabilecek tüm donanıma sahip bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 5 ve 6. sınıflar 14.05-19.45 7 ve 8. sınıflar 08.00-13.45
Isınma: Doğalgaz ile çalışan merkezi ısıtma sistemi (Kalorifer)
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02125353056

Belgegeçer - (212) 649 4345

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://alparslaniho.meb.k12.tr

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. 751. SK. İSTANBUL GAZIOSMANPAŞA ALPARSLAN ORTAOKULU BLOK NO 1921 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL

Öğretmen :4
Öğrenci :160
Derslik :8
Öğretim Şekli :Alparslan Ortaokulu ile birlikte ikili öğretim yapmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Vefa Poyraz Lisesi ve Gebzeli Caddesi duraklarına çok yakın konumda olup bu duraklardan geçen otobüsler ile ulaşım sağlanabilir. Ayrıca 900 mt. yürüyerek Ali Fuat Başgil durağından T4 Topkapı-Mescidi Selam tramvay hattı ile de ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Küçükköy minibüsleri ile de Edirnekapı´dan, Cevizlibağ(Topkapı)´dan, Gaziosmanpaşa´dan, Eyüp´ten, Yeşilpınar´dan da ulaşım sağlanabilir. Özel araçla gelmek isteyenler cumartesi günü pazar kurulduğu için park sıkıntısı yaşayabilir.

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. 751. SK. İSTANBUL GAZIOSMANPAŞA ALPARSLAN ORTAOKULU BLOK NO 1921 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuz Vefa Poyraz Lisesi ve Gebzeli Caddesi duraklarına çok yakın konumda olup bu duraklardan geçen otobüsler ile ulaşım sağlanabilir. Ayrıca 900 mt. yürüyerek Ali Fuat Başgil durağından T4 Topkapı-Mescidi Selam tramvay hattı ile de ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Küçükköy minibüsleri ile de Edirnekapı´dan, Cevizlibağ(Topkapı)´dan, Gaziosmanpaşa´dan, Eyüp´ten, Yeşilpınar´dan da ulaşım sağlanabilir. Özel araçla gelmek isteyenler için Çevre yolu yaklaşık 2 km. uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 2 km. il merkezine 11 km. uzaklıktadır.